SPREMA SE SPEKTAKL ZA NOVU GODINU

2019.  Doček Nove godine na Viru

U VIR TURIZMU SPREMAJU NIKAD VIĐENI SPEKTAKL, A LUKA NIŽETIĆ OBEĆAVA SJAJNU ZABAVU

Tradicionalni doček Nove godine na otvorenom na Viru ovog će ponedjeljka, na Silvestrovo, biti nikad dosad viđeni spektakl – tvrde u destinacijskoj menadžment kompaniji Vir turizam koja organizira novogodišnju proslavu. Tako će spektakularni novogodišnji vatromet uz konfete s pozornice, na kojoj će svirati i pjevati sjajna zadarska grupa Vista te kao zvijezda novogodišnjeg dočeka Luka Nižetić, biti nadopunjeni dodatnim specijalnim efektima koji se zasad čuvaju kao stroga tajna i iznenađenje.
- Takvi efekti još nisu viđeni na Viru, pa ih nećemo otkrivati da ne pokvarimo iznenađenje naših gostima. U svakom slučaju jamčimo vrhunsku zabavu i spektakl - kaže event menadžer Nina Peroš iz Vir turizma. A lijepu zabavu obećava i Luka Nižetić koji je na Viru uvijek imao vrhunske koncerte.
- Sjajno ćemo se zabaviti i zagrijati kako bi 2019. godinu dočekali u što boljem i ljepšem raspoloženju - poziva Luka sve Virane i žitelje iz cijele Zadarske županije na Vir. Grupa Vista svira od 21 sati, slijedi koncert Luke Nižetića od 22 sata do novogodišnjeg odbrojavanja i ponoći, a onda će ponovno Vista zabavljati sve posjetitelje otoka do jedan sat iza ponoći. Na štandovima Vir turizma i adventskim kućicama i dalje se nude kobasice, hot dog, fritule, kolačići te čajevi, rum punč, kuhano vino i žestice za zagrijavanje.