PRIJAVE ZA CITY GAMES NA VIRU

CITY GAMES 2. KOLOVOZA NA VIRU (JADRANSKE IGRE)

PRIJAVI SE ZA CITY GAMES NA VIRU I BUDI DIO HRVATSKOG FINALA U MALINSKOJ!

Virski Muja i Trg svetog Jure bit će 2. kolovoza idealna scenografija za polufinalno izdanje „Jadranskih igara“ koje od ove godine kao međunarodno natjecanje nose naziv – City Games! Natječu se momčadi iz 12 europskih zemalja: Hrvatska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Makedonija, Italija, Austrija, Mađarska, Njemačka, Nizozemska i Velika Britanija.
Konačnog međunarodnog pobjednika natjecanja dobit ćemo 27. kolovoza u Biogradu na moru, a do tada je potrebno odraditi hrvatsko polufinale i finale u Malinskoj te trasirati put do završnog natjecanja. Ovogodišnja polufinalna etapa 2. kolovoza održava se na Viru, stoga boljeg poziva za sudjelovanjem na sve popularnijim Igrama nema – prijavi momčad i budi dio spektakla!
Polufinale na Viru igra šest momčadi. Najbolja momčad zajedno s ostalim pobjednicima polufinala iz Okruga, Primoštena i Vranjica ide u hrvatsko finale u Malinsku, a domaća momčad iz Vira, bez obzira na plasman, ima osiguranu pozivnicu za hrvatsko finale u Malinskoj. Prijava vrijedi i za juniorsku momčad!
Šest godina natjecanja, 12 zemalja, 100 natjecateljskih dana, 45 turnira, 70 tisuća gledatelja, 200 gradova i mjesta na karti City Games, 8,5 milijuna televizijskih gledatelja na 8 nacionalnih televizija i 80 minuta finalnih borbi sa osam televizijskih izravnih prijenosa u osam europskih država!
Budi dio spektakla!

KONTAKT ZA PRIJAVU MOMČADI
Matea Buškulić
marketing@virturizam.hr
mob. 0914975946

PROGRAM CITY GAMES VIR 2016.
16:30 Prijave za juniore
17:00 City Games junior
18:00 Dolazak i prijava ekipa za City Games
18:00 Završetak programa za juniore i proglašenje pobjednika
19:00 City Games, morske igre
20:00 Pauza za premještanje razglasa
20:30 City Games, kopnene igre
21:30 Završetak programa i proglašenje pobjednika