OD SUBOTE MAŠKARE POD ŠATOROM

VIR FEŠN NAJT: U subotu se nastavljaju „Virske maškare“

NEMA ZIME NI KIŠE: MAŠKARE SU POD ŠATOROM!

Na Viru nema zime ni kiše niti kad je zima i kiša pada! Tako već od ove subote program manifestacije „Virske maškare“ dobiva šator kako se u ugodnom ambijentu ne bi uživalo samo u toplini doma, već i na virskoj Ljetnoj pozornici gdje će se uprizoriti šašavi „Vir Fešn Najt“ uz svirku, pjesmu i show zadarskih „Kraljica“ & Tota. Nije to sve: birat će se najbolja maska večeri u tri različite kategorije uz brojne druge nagrade koju organizatori iz destinacijske menadžment kompanije „Vir turizam“ pripremaju za maškare.
„Svi ste dobrodošli! Prošle godine upravo je Vir Fešn Najt bio najbolji doživljaj maškara. Imali smo pravu luckastu zabavu birajući najbolje maske i modele, a konkurencija je bila strašna“, kaže Matea Buškulić, prva violina „Virskih maškara“ iz kompanije „Vir turizam“ obećavajući sjajan provod na Viru.
Bit će, kao i uvijek, toplih napitaka i ponešto za pod zub.

IMA JOŠ TOGA …
Još u programu „Virskog karnevala“: 11. veljače na rasporedu su šašave & nagradne „Karnevalske igre“, a svira grupa „Vista“. Potom 17. veljače slijedi manifestacija „Virski karnevalić“, dok će Virani 18.veljače pozdraviti 2. međunarodnu karnevalsku povorku. Svirat će grupa „Modus“. 25. veljače uživat će se u lovačkom tulumu i koncertu Maje Šuput, a dan kasnije 26. veljače u tradicijskim maškarama i uz koncert grupe „Tempo“. 28. veljače završni je dan s tradicijskim maškarama i vrhuncem s paljenjem Karnevala, a sve će sudionike zabavljati Jasmin Stavros.