Ronilački centar

Krenite u razgledavanje i otkrivanje čarobnog podvodnog svijeta, upišite tečaj ronjenja ili avanturistički se upustite u istraživanje podmorja turističkim zaronima s obale i ronilačkim izletima brodom. Tečaji, turistički zaroni i ronilački izleti održavaju se od kraja lipnja do početka rujna

 

aktivnosti ronilacki centar 01 v

aktivnosti ronilacki centar 02 v


DISCOVERY ZARON S OBALE

Turistički uron sa obale u trajanju od 20 – 30 minuta uz prethodnu kratku edukaciju u trajanju od 30 minuta. Sve se provodi uz nadzor voditelja ronjenja ili instruktora ronjenja. Uz edukaciju i aktivni uron dobija se i kompletna obavezna ronilačka oprema po mjeri.

Cijena: 70,00 EUR po zaronu

Uvjeti za pristup discovery zaronu: minimalno 12 godina (za maloljetne obavezan dolazak roditelja za potpisivanje suglasnosti), znanje plivanja i održavanja na vodi

RONILAČKI IZLET I ZARON S BRODA

Poludnevni ili cjelodnevni izlet specijaliziranim ronilačkim brodom sa zaronima na atraktivnim lokacijama (namjenjeni roniocima svih kategorija).

 • cijena:  50,00 EUR izlet s 1 zaronom

Lokacije na koje vodimo ronioce:

 • UVALA MEKA (otok Vir): flora i fauna, dubina: 0-23 m
 • MASLINIČKO ŽDRILO: wreck, potopljeni pontonski most, dubina: 5-35 m
 • PAŠKI MOST (Rtina-Miočići): reef, dubina: 15-40 m
 • OTOK SESTRUNJ: wreck, potopljeni brod "Ledenik", dubina: 10-28 m
 • OTOK POHLIB: reef – više lokacija, dubina: 10-40 m
 • OTOK PLANIK: reef – više lokacija, dubina: 10-40 m

TEČAJ RONJENJA UZ DOBIVANJE RONILAČKE LICENCE:

Tečajevi se održavaju po CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques) programu, prvoj internacionalnoj ronilačkoj školi na svijetu, a osnovao ju je Jacques Cousteau 10. siječnja 1959 u Monacu. CMAS je neprofitna organizacija koja okuplja sve nacionalne ronilačke saveze svijeta te je time krovna ronilačka organizacija u svijetu.

Tečaj traje 4-6 dana, a uključuje teoretski i praktični dio. Teorijski dio tečaja prati praktični, što znači da polaznici tečaja prvo odslušaju teoriju, u trajanju od 16 sati te nakon toga odlaze u more gdje praktički provode naučeno uronima u trajanju od cca. 12 sati. Polaganjem teorijskog i praktičnog djela tečaja po uvjetima međunarodne ronilačke asocijacije CMAS polazniku se izdaje diploma i breveta R1 za ronioca s jednom zvijezdicom (uroni do 18 m dubine). Nakon uspješno položenog tečaja možete biti sigurni da je vaše roniteljsko znanje adekvatno položenoj kategorijii, te da naučenim vještinama možete zaroniti bilo gdje u svijetu i krenuti u razgledavanje i otkrivanje čarobnog podvodnog svijeta. Našim kvalificiranim instruktorima je u interesu da na vas prenesu svoje znanje, poštujuči sva pravila ronjenja od kojih je na prvom mjestu SIGURNOST.

 • cijena: 400,00 EUR

SPECIFIČNOSTI RONILAČKOG CENTRA:

 • ronilački tečajevi prema standardima CMAS asocijacije
 • svi ronioci osigurani preko DAN (DAN EUROPE) DIVER ALERT NETWORK
 • mogućnost polaganja specijalnosti: noćni ronilac, dubinski ronilac, ronilac spasioc, prva pomoć i O2, punilac ronilačkih boca.

Asocijacije po kojima imamo obučene instruktore/voditelje ronjenja: CMAS

Sve informacije u turističkoj agenciji Vir turizam d.o.o. kod Konzuma na adresi: Prezida VII, 23234 Vir, na tel: +385(0)23 346 741, mob: +385(0)91 422 60 70, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na info punktu u centru Vira na adresi: Put Mula 6, 23234 Vir.


Ispis